HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kako otkriti citera !

Go down 
AuthorMessage
OgYPosts : 5
Join date : 2010-04-11

PostSubject: Kako otkriti citera !   Sun Apr 11, 2010 9:16 am

Svi znamo da je VAC secure za cs 1.6 nikakav pa sam resio da napravim mali tutorial kako da prepoznate cheatere.Cheateri se dele na vise vrsta:

-Kreteni (oni koji koriste Aim Bot, Speed Hack, Wall Hack)ovakvih nema puno posto, speed hack ne moze da promakne adminu.
-Malo manje budale (ova vrsta budala najcesce koristi Aim Bot+Wall hack) i njih je lako otkriti.
-Najmanje budale (oni koriste Wall hack (WH)) ove je najteze naci i nikada ne mozete biti sigurni da bas oni imaju cheat.

E sada da pojasnim kako da ih otkrijite.

-Kretene (speed+aim bot+wallhack) je nemoguce promasiti ako vidite da vam neko trckara po mapi, a da mu izgleda kao da laguje prvo mu proverite ping. Ako mu se ping krece 10-60 to je sigurno neko ko ima speed. Ako mu je ping preko 120 onda je moguce da mu laguje.
-Malo manje budale (aim bot+wallhack) ove je isto lako provaliti, ako vidite da vam neko kroz zid daje head shot znajte da je to aim+wh. Ali nemojte sumljati na svakoga Npr. Neko ubije dvojicu kroz vrata (2 head shot-a) i vi odmah mislite da je to aim, aim cheat puca iskljucivo u glavu!I kada neki ima aim nisan se uvek trese.
-Najmanje budale (wall hack WH) E ovo je najkomplikovanija vrsta cheatera za otkrivanje. Nikada ne mozete biti 100% sigurni da neki ima WH, ali ima nacina i da njih otkrijete.

1. Ako vidite da vas neko ceka sa AWP i cim se pojavite ubije vas.
2. Neko vas uporno ubija kroz zid, ovo rade najvece budale..
3. Ako vidite da neko zna gde idete i stalno dolazi tu.(Ja sam pre neki dan igrao cw, i bio u terrorima, a suprotan tim (ct) je tacno znao gde se nalazi bomba i koliko god mi stitili bombu ona je bila ubijena medju prvima) i naravno za ovu vrstu citera iskljucivo koristite PERNAMENT BAN! (amx_ban nick 0)
Ako imate pub server i sumljate na nekoga kucajte u konzoli amx_glow nick 0 0 0 0 . Ovo je komanda za nevidljivost postajete potpuno providni i ako vidite da vas tada neko puca slobodno mu mozete dati per. ban.


Imam nekoliko klipova koje stam stavio na youtube da vam pokazem kako sve to izgleda. Snimio sam neke imbecile kako cituju

-Aim Bot+Wallhack http://www.youtube.com/watch?v=acOPepe7pEo
-Wallhack http://www.youtube.com/watch?v=Knf4KKcIiAc
-Aim Bot http://www.youtube.com/watch?v=ipGIJ2XY7yQ
-Aim Bot http://www.youtube.com/watch?v=NLLqUp9B2eg

Poz svima i sa srecom otkrivanje citera!
Back to top Go down
View user profile
 
Kako otkriti citera !
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Banjaluka Gaming :: Banjaluka Gaming :: Kako koristiti admina-
Jump to: